Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hechenblaickner duplica su de almacenamiento con estanterías desplazables de Ohra

Hechenblaickner duplica el seu d'emmagatzematge amb prestatgeries desplaçables d'Ohra

24/10/2012

24 d'octubre de 2012

L'empresa Hechenblaickner, especialista en el comerç de la fusta en el sud d'Àustria, ha duplicat la capacitat del seu magatzem central de Graz gràcies a les prestatgeries cantiléver de Ohra. Per a això, les prestatgeries es van muntar sobre carros mòbils i únicament s'obre per al carretó el passadís en el qual es troba la mercaderia.

Hechenblaickner ofereix en el seu magatzem central de Graz, el megastore de fusta de 20.000 metres quadrats de superfície, fusta serrada, xapes de fusta, taulons de fusta massissa i productes semimanufacturados per a la construcció de finestres i portes. Fins ara, la mercaderia s'apilava en blocs sobre el sòl. Això provocava que, donada la cada vegada major quantitat d'articles emmagatzemats, la manipulació de la mercaderia fos cada vegada més costosa. Amb paquets de fins a sis metres de longitud, més d'un metre d'amplària i fins a 3.000 quilos de pes, això portava molt temps i, a més, la constant manipulació dels articles de fusta emmagatzemats provocava que aquests es danyessin freqüentment.

Les prestatgeries desplaçables de 60 metres de longitud d'Ohra dupliquen la capacitat del magatzem en l'empresa Hechenblaickner. Foto: Foto Fischer...
Les prestatgeries desplaçables de 60 metres de longitud d'Ohra dupliquen la capacitat del magatzem en l'empresa Hechenblaickner. Foto: Foto Fischer.

Per reduir els temps d'accés als articles i aprofitar millor la superfície del magatzem, Hechenblaickner va decidir equipar la nau amb prestatgeries desplaçables. Com a proveïdor del sistema de prestatgeries, aquesta empresa maderera de Graz va triar a Ohra, empresa especialista en prestatgeries cantilever amb seu en Kerpen (Alemanya): aquesta empresa no només té experiència en el muntatge de prestatgeries desplaçables sinó que també pot oferir el servei tècnic postvenda necessari per al seu futur funcionament. Un altre avantatge resideix en la reduïda amplària de les columnes de les prestatgeries d'ànima plena fabricades en acer laminat en calent. D'aquesta manera, en els passadissos quedava més amplària entre les prestatgeries, per la qual cosa es podia accedir amb carretons tant frontals com a laterals.

Ohra es va fer càrrec de l'execució de tot el sistema de prestatgeries, incloent el muntatge dels carrils necessaris per als carros mòbils, els quals abans de construir la nau en si es trobaven a la intempèrie. D'un total de deu prestatgeries cantiléver de 60 metres de longitud i una altura màxima de 9,2 metres amb quatre i fins a cinc nivells, dos es van cargolar fixament al sòl. Les vuit restants es van muntar sobre carros mòbils d'Ohra de 58 metres de longitud. Els carros mòbils s'accionen elèctricament i es poden desplaçar des del carretó amb un comandament a distància. Solament s'obre el passadís al que es vol accedir, la qual cosa permet duplicar la capacitat d'emmagatzematge en la superfície disponible.

Hechenblaickner també pot aprofitar al màxim possible la superfície del magatzem i, a més, aquest sistema de magatzematge permet obtenir una panoràmica més clara de la mercaderia disponible. De la mateixa manera, els temps d'accés als articles s'han reduït notablement: les comandes que arriben a la tarda poden ser ara subministrats directament l'endemà. Atès que ara ja no és necessari desplaçar constantment els paquets de mercaderia, també s'evita danyar els productes.

Empreses o entitats relacionades

Ohra System-Regale Mit Konzept

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Vídeo corporativo-Jungheinrich

    Vídeo corporativo-Jungheinrich

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    09/10/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    07/10/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAdvanced FactoriesAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis