Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El 93% de los profesionales de ‘suppy chain’ creen necesario optimizar los costes en la cadena de suministros

El 93% dels professionals de ‘suppy chain’ creuen necessari optimitzar els costos en la cadena de subministraments

10/10/2012

10 d'octubre de 2012

Aecoc reuneix a més de 200 professionals del sector de logística i operacions de les principals companyies d'Espanya al Congrés de Supply Chain que se celebra el proper 18 d'octubre a Madrid. Un punt de trobada en el qual fabricants i distribuïdors podran analitzar les tendències i reptes per seguir dotant d'eficiència la cadena de subministrament.

En el context actual de crisi més del 93% de les companyies, segons dades dels assistents al Congrés Aecoc de Supply Chain de 2011, consideren que existeix marge de millora en la cadena de subministrament. Per això, el Congrés d'aquest any abordarà les línies de col·laboració i els reptes d'un sector estratègic per als costos de les empreses.

Francisco López, director general de logística de Mercadona, serà l'encarregat d'obrir un programa amb ponents de primera línia nacional i internacional. A partir de l'experiència d'una de les companyies més importants del país, els assistents coneixeran com s'optimitzen els costos per mantenir una estratègia de preus baixos.

Així mateix, una de les majors inquietuds dels assistents al Congrés de Supply Chain 2011, va ser la millora de la qualitat del servei i la disponibilitat del producte. En aquest sentit, Alberto Madariaga, director de logística d'Eroski i Daura Cristina Ruivo, costumer services director de Johnson&Johnson, analitzaran com mantenir un lineal atractiu i un servei davant el consumidor final eficient.

De la mateixa manera, un 81% de professionals del sector va coincidir que invertir en projectes de millora de la sostenibilitat comporta beneficis econòmics per a la companyia. Davant tal situació, Eduardo Zaldívar, director de comunicació corporativa d'Heineken i Áurea Ruíz-Canyella, directora de servei al client, exposaran l'experiència de lideratge sostenible d'Heineken, en la qual col·laboren amb clients i proveïdors per millorar cada dia la seva qualitat.

Finalment, també participaran al programa empreses com Danone, Campbell’s Europe, L'Arbre i Euromadi, que mitjançant la seva experiència presentaran als assistents les claus que fan de l'àrea de Supply Chain un departament estratègic.

El Congrés AECOC de Supply Chain se celebrarà el proper 18 d'octubre a l'Hotel Auditorium de Madrid, un Punt de Trobada per als professionals del sector en el qual compartir aprenentatges comuns i identificar les noves oportunitats que presenta aquesta àrea.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Vídeo corporativo-Jungheinrich

    Vídeo corporativo-Jungheinrich

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    07/10/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/10/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesAbus Grúas, S.L.U.Easyfairs Iberia - Logistics & Automation Madrid27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis