Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aecoc reúne a más de 200 directivos del área logística en el congreso de ‘suppy chain’

Aecoc reuneix a més de 200 directius de l'àrea logística al congrés de ‘suppy chain’

26/09/2012

26 de setembre de 2012

Més de 200 alts càrrecs dels departaments de logística i operacions de les grans companyies del país es donaran cita el proper 18 d'octubre a Madrid, en el marc del Congrés Aecoc de Supply Chain. Serà un punt de trobada en el qual fabricants i distribuïdors posaran en comú experiències per dotar de major eficiència la cadena de subministrament.

Aquest any el programa abordarà temàtiques tan variades com la importància de la col·laboració o la sostenibilitat, qüestions que afecten a tota la cadena de valor i constaten la rellevància estratègica de l'àrea de Supply Chain. En aquest sentit, ponents de primera línia nacional i internacional s'encarregaran de traslladar als més de 200 assistents les claus i tendències que marquessin el futur de les àrees de logística i operacions.

L'encarregat d'obrir el programa serà Francisco López, director general de logística de Mercadona, amb l'experiència d'una de les empreses més destacades del país. Així mateix, participaran en el Punt de Trobada els directors de logística del Grup L'Arbre, Miguel Laguna; del Grup Eroski, Alberto Madariaga i del Grup Euromadi, Alfonso Morales.

També la comunicació i la responsabilitat social tenen cada vegada més pes en les empreses, per això, el Congrés Aecoc de Supply Chain comptarà amb la participació d'Heineken Espanya que de mà d'Eduardo Zaldívar, director de comunicació corporativa de la companyia i d'Áurea Ruíz-Canyella, directora de servei al client, els qui traslladaran als assistents la importància d'adoptar una estratègia sostenible en termes logístics.

Per la seva banda, Campbell’s Europe aportarà el punt innovador amb un projecte pioner al món gràcies al com serveix directament als punts de venda, sota un model de flux tibant, basat en la col·laboració amb els fabricants. Un projecte que presentarà el propi director de Supply Chain de la companyia, Philippe Meouchy.

Finalment, el consumidor centrarà un altre dels blocs d'anàlisis del Congrés. Com aportar valor davant el client mitjançant la cadena de subministrament serà la línia que analitzaran Stefania Ferrari, planing manager Supply Chain de Danone Itàlia i Daura Cristina Ruivo customer service director de Johnson&Johnson.

En Congrés de Supply Chain d'Aecoc, l'Associació empresarial que reuneix prop de 25.000 companyies de la indústria i la distribució, analitzarà totes les tendències i reptes per seguir dotant d'eficiència la cadena de valor. L'esdeveniment se celebrarà el proper 18 d'octubre a l'Hotel Auditorium de Madrid.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Vídeo corporativo-Jungheinrich

    Vídeo corporativo-Jungheinrich

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    07/10/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/10/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesAbus Grúas, S.L.U.Easyfairs Iberia - Logistics & Automation Madrid27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis