Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U. - Otros equipos complementarios para moldes

Z3600/... /S

Nuclis desmuntables: permeten reduccions significatives del temps de cicle

Fotografia de Nuclis desmuntables
El desmoldeo dels contorns i les rosques interiors dels motlles ha suposat sempre un repte quant a la tècnica instrumental. Per aquest motiu, Hasco ofereix per a aquest camp d'aplicació el nucli desmuntable Z3600 com a acabat especial individualitzat per a cada client. La gamma presenta grandàries individuals compreses entre diàmetres de 12 i 200 mm amb diferents longituds definides per la carrera. S'han fixat unes tarifes escalonades més que atractives especialment per a les aplicacions en múltiples cavitats.

Gràcies al seu disseny, el nucli desmuntable Z3600 és capaç de desmoldear de forma radial aproximadament el 12% del diàmetre interior de l'article. A més, els segments encaixen en paral·lel amb la longitud de la peça, aconseguint així una separació de 90° de les osques giratòries. D'aquesta manera, és possible prescindir de les vores de desmoldeo.

La construcció compacta i la definició del contorn poden optimitzar-se de moltes maneres, així com adaptar-se a les diferents circumstàncies del treball amb l'eina.

A petició del client i en funció dels requisits, els sis segments que confereixen forma al motlle podran ser, per exemple, mecanitzats, gravats amb làser, gravats en contorn, o es podrà recobrir la seva superfície en la guia de prismes i la zona del contorn. Els components elementals, el concepte de construcció i les funcions bàsiques no es veuran afectats en cap cas.

Aquestes reduccions s'aconsegueixen gràcies a un tractament especial de temperat del nucli central i a les distàncies de desmoldeo curtes de cadascun dels segments. La tècnica de múltiples components, el canal de fosa i la configuració en seccions es veuen afavorides per la introducció d'aquests nuclis desmuntables.

Gràcies al control forçat dels segments guiats s'aconsegueix una alta seguretat durant el procés, fins i tot en els processos ràpids, sense que aquesta hagi de dependre d'una força elàstica poc segura. L'homogeneïtat o, més concretament, la precisió de repetició de cadascun dels motlles d'injecció, també es veu garantida gràcies a aquestes sofisticades tècniques. A causa de la seva construcció, altres conceptes basats en dissenys amb molls no aconsegueixen aquests objectius.