Asociación Multisectorial de Empresas de La Electrónica, Las Tecnologías de La Información y La Comunicación, de Las Telecomunicaciones y De Los Contenidos Digitales (Antes Asimelec) (Ametic) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Asociación Multisectorial de Empresas de La Electrónica, Las Tecnologías de La Información y La Comunicación, de Las Telecomunicaciones y De Los Contenidos Digitales (Antes Asimelec) (Ametic)
Príncipe de Vergara, 74, 4ª Planta
28006 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑914170890   +34‑915902300  
🖷:  +34‑915550362
w:  www.ametic.es
Associació Multisectorial d'empreses de l'Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, de les Telecomunicacions i dels Continguts Digitals.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación

AMETIC, la nova patronal espanyola de l'electrònica, les tecnologies de la informació, les telecomunicacions i els continguts digitals, és un exemple d'integració associativa en el nostre àmbit a escala europea.

AMETIC, lidera a nivell nacional, els interessos empresarials d'un hipersector tan divers, com a dinàmic. AMETIC amb més de 5.000 empreses associades, sumen en el seu conjunt 350.000 empleats, l'activitat econòmica dels quals suposa entorn del 7% del PIB espanyol. Un terç de l'esforç privat nacional en R+D, és dut a terme per les nostres empreses, la qual cosa ens converteix en el sector més innovador, dinàmic i amb major capacitat de creixement de la nostra economia.

Conscients del gran pes, que les empreses representades per AMETIC tenen en la recuperació econòmica, des de la nova Associació ens comprometem a fomentar i promoure el desenvolupament del sector de l'electrònica, les tecnologies de la informació i les comunicacions, les telecomunicacions i els continguts digitals, defensant els interessos comuns dels nostres associats.