Instrumentos Testo, S.A. - Sondes, sensors i transmissors de pressió

Testo 6383

Transmissor de pressió diferencial: creat per a la seva instal·lació en la paret d'una sala blanca

Fotografia de Transmissor de pressió diferencial

Instruments Testo presenta una gamma de transmissors de pressió diferencial fabricats especialment per a cada situació específica dins d'una sala blanca o els seus voltants pel que fa a disseny i funcionament.

La versió més especial d'aquests transmissors, el testo 6383, està creat per a la seva instal·lació en la paret d'una sala blanca, ja que el seu disseny frontal completament plànol permet encastar-ho en el panell de control de la mateixa. Els sensors piezoresistivos cobreixen el rang de mesurament fins a 10 Pa, lliurement escalable fins a un 50% superior o inferior al rang de mesurament nominal, la qual cosa significa un màxim de -5 a 15 Pa. El transmissor s'integra sense problemes gràcies a les sortides analògiques adaptatives. A més de la pressió diferencial, el transmissor també disposa de la possibilitat de mesurament de temperatura i humitat. El testo 6383 està equipat amb un sensor d'humitat integrat i amb un sòcol per a la connexió d'una sonda externa de la gamma testo 6610.

La versió testo 6381 es distingeix per la seva resistent caixa metàl·lica; també resulta adequat per al mesurament de pressió diferencial en sales blanques (encara que instal·lat en la part exterior) i altres àrees (p. ex. en processos o la tecnologia d'assecats). Disposa d'una gamma de sondes d'humitat conectables adequades per a cada aplicació i opció de càlcul addicional de la velocitat o el cabal.

La versió testo 6351 es destina al seu ús en aplicacions relacionades amb la tecnologia de la climatització d'ambients crítics. La seva caixa és de plàstic i les prestacions també inclouen el càlcul del cabal i la velocitat, variables típiques d'aquest tipus d'aplicacions. No obstant això, aquesta version no disposa de connexió para sonda externa.