Instrumentos Testo, S.A. - Termòmetres especials

Testo

Termòmetres plegables: per al mesurament precís de la temperatura dels aliments

Fotografia de Termòmetres plegables
Els termòmetres plegables testo 103 i 104 mesuren de forma ràpida i fiable la temperatura dels aliments. Són robusts, higiènics i extremadament senzills d'utilitzar, la qual cosa els converteix en ideals per al seu ús en els departaments de qualitat i producció del sector alimentari.

Tots dos instruments s'engeguen en obrir la sonda en un angle superior a 30°, i després del mesurament tan sol cal plegar la sonda per apagar-los. La seva grandària permet guardar-los en qualsevol butxaca de camisa o pantalons. Els termòmetres testo 103 i 104 compleixen amb les normatives de l'APPCC, l'EN 13485 i la ITC 3701/2006.

La prima sonda del testo 103 ho converteix en el termòmetre ideal per a mesuraments ràpids i puntuals, amb l'afegit que la seva grandària i el seu pes són els més adequats per a un instrument portàtil.

La seva caixa fabricada en ABS blanc es neteja amb facilitat per assegurar que tots els mesuraments es realitzen de forma totalment higiènica

Gràcies a la seva classe de protecció IP65, el termòmetre plegable testo 104 es pot rentar sota l'aixeta i utilitzar en qualsevol situació. La seva robusta frontissa metàl·lica i la seva llarga i resistent sonda de penetració ho converteixen en el termòmetre ideal per al mesurament de temperatura a l'interior d'aliments grans i sòlids com a peces de carn o formatges.

L'instrument emet automàticament un senyal acústic quan troba un valor estable (funció “Acte-Hold”); aquesta funció possibilita l'obtenció dels resultats més precisos. Els valors més elevats o més baixos mesurats es poden memoritzar a qualsevol moment (funció de memora per mín/màx.). El gran visualitzador retroiluminado permet la lectura dels valors de forma ràpida i fàcil. Per ultimo, el termòmetre se subministra amb unes tires de colors adhesives que es poden usar per assignar l'instrument a un departament o una persona en concret de l'empresa.