Fluke Ibérica, S.L. - Termòmetres d'infrarojos

Fluke 566 / 568

Termòmetres per infrarojos: equipats amb pantalla gràfica

Fotografia de Termòmetres per infrarojos

Els termòmetres Fluke 566 i 568 proporcionen una solució completa de mesura de temperatura gràcies a les seves funcions d'infrarojos avançades i la interfície d'usuari basada en menús, que agiliten i faciliten la presa de mesures i a una gran distància.

Són resistents termòmetres portàtils que combinen funcions de mesura de temperatura de contacte i sense contacte en una única i senzilla eina. D'aquesta forma, s'aconsegueix una solució completa de mesura de temperatura per a professionals industrials, electricistes i de manteniment. Aquests termòmetres proporcionen un ampli rang de mesura de la temperatura des de -40 °C fins a 800 °C amb una precisió de la mesura del 1%, la qual cosa els converteix en una solució adequada per a una gran varietat d'aplicacions d'inspecció.

Gràcies a la seva interfície d'usuari intuïtiva, disponible en sis idiomes, els usuaris poden accedir a funcions avançades com emisividad ajustable, alarmes o registre de dades amb tan sols prémer un botó del menú de la pantalla LCD de matriu de punts. La pantalla té dos nivells de retroiluminación per facilitar la visibilitat en diferents condicions d'il·luminació.

Tots dos models inclouen una sonda termopolar d'extrem arrodonit tipus K que permet als usuaris realitzar mesures per contacte de forma immediata. Els termòmetres també són compatibles amb tots els termoparells tipus K amb miniconectores estàndard. Els valors de temperatura mínims, màxims, diferencials i mitjana es capturen per ajudar als usuaris a estalviar temps d'inspecció i a reduir els errors de càlcul. Les alarmes visuals i acústiques poden configurar-se fàcilment perquè avisin als usuaris de les mesures que sobrepassen els límits establerts.