Fluke Ibérica, S.L. - Analitzadors i comprobadors de xarxes elèctriques

Fluke VR1710

Registrador de qualitat de tensió: monofásico

Fotografia de Registrador de qualitat de tensió

El registrador de qualitat de tensió Fluke VR1710 és un instrument monofásico que ajuda a identificar la causa dels problemes de tensió.

Dissenyat com a solució de fàcil ús per detectar i registrar problemes de qualitat elèctrica, el Fluke VR1710 és un registrador de qualitat de tensió monofásica que pot ajudar al personal de manteniment d'empreses de servei públic, entorns industrials i grans organitzacions de serveis a mantenir la qualitat elèctrica necessària per als equips de l'empresa.

El VR1710 facilita la identificació de les causes de problemes de tensió, en registrar les dades especificades per a un període de temps mitjà definit per l'usuari sobre paràmetres de tendències de tensió, caigudes i qualitat elèctrica, com el valor eficaç mitjana, transitoris, parpellejos i harmònics fins al número 32. Ofereix un registre continu i sense interrupcions de tots els valors, fent que la comprovació sigui més eficaç en permetre als usuaris recopilar dades tant de tensió com d'esdeveniments amb un només instrument.

El registrador es connecta directament a la presa de corrent d'alimentació, i inclou una connexió USB i programari PowerLog per instal·lar l'instrument i descarrega dades ràpidament. El programari PowerLog incorpora a més eines gràfiques per a presentació de dades que mostra la tensió RMS i tendències d'harmònics, transitoris reals, informació resumida i estadístiques d'acord amb l'estàndard EN50160.

L'aplicació per al registrador de qualitat de tensió Fluke VR1710 inclou:

- Registre d'esdeveniments de tensió: controla i registra la tensió d'alimentació; mesura el valor eficaç mitjana, els valors mínims i màxims, i comprova si la presa de corrent de xarxa proporciona tensió dins del rang de tolerància.

- Mesura de distorsió: mesuri freqüències i harmònics; comprovi si les càrregues de distorsió (sistemes d'alimentació interrompuda, variadors, etc.) estan afectant a altres equips. Uns nivells d'harmònics de tensió elevats poden causar que se sobrecalienten els conductors neutres.

- Mesura del parpelleig: quantifiqui els efectes de les càrregues commutades en sistemes d'il·luminació.

- Transitoris de tensió: capturi aquests esdeveniments intermitents i momentanis que poden afectar al seu equip; la forma d'ona completa s'indica amb data, indicació de temps i durada.