Böllhoff, S.A. - Reblons

Huck

Reblons de collet: es pot utilitzar en aplicacions amb accessibilitat per tots dos costats

Fotografia de Reblons de collet
Els reblons de collet Huck consten de dos elements: un pern o plançó amb ranures i un anell anomenat collet. El rebló de collet es pot utilitzar en aplicacions amb accessibilitat per tots dos costats, ja que el pern o plançó s'introdueix d'una banda i el collet es col·loca dins del pern pel costat oposat. En accionar-se la remachadora Huck el cap del rebló exerceix pressió sobre el material i el filtre pressiona el collet contra les peces a unir, realitzant la primera fase de la fixació.

Funcionament del rebló de collet Huck. Procés de col·locació:

- Primer s'introdueix el rebló de collet en el trepant de les peces a unir. Per l'altre costat es col·loca el collet en el plançó del rebló, que després s'introdueix en el filtre de la màquina de col·locació.

- En accionar-se la remachadora, el cap del rebló exerceix pressió sobre el material i el filtre pressiona el collet contra les peces a unir, realitzant la primera fase de la fixació.

- La màquina emboteix el collet contra els anells del plançó, enfortint la unió.

- Es produeix el trencament del plançó a l'altura del collet, bloquejant el plançó i completant la col·locació.

La resistència al cisallament dels reblons de collet Huck està determinada per les característiques del material amb el qual estan fabricats i el diàmetre del rebló. En augmentar els diàmetres o la solidesa del material, la resistència al cisallament dels reblons de collet és major. La resistència a la tracció dels reblons de collet Huck està determinada per la resistència del material del collet i per la quantitat d'anells del rebló que s'emplenen amb el material del collet quan sobre ell es fa pressió al moment de la col·locació.