Circutor, S.A. - Pinces amperomètriques, vatimètriques i multímetriques

Circutor PI 22 / PI 23

Pinces amperimétricas per a alta tensió: per a la mesura de corrent en línies d'alta tensió

Fotografia de Pinces amperimétricas per a alta tensió
Les pinces modelo PI 22 i PI 23 de Circutor estan dissenyades per a la mesura de corrent en línies d'alta tensió. La seva pinça oberta permet mesurar corrent en punts on no és possible interrompre el subministrament elèctric.

Aquestes pinces garanteixen la mesura de corrent de forma segura, còmoda i ràpida.

El model PI 22 concretament és ideal per a la mesura del corrent que circula en la línia. Permet visualitzar el valor instantani gràcies al seu sistema de transmissió per infrarojos. Està composta per dos elements: la pinça pròpiament, que es penja amb la perxa, i el visualitzador. Mitjançant infrarojos, la pinça envia les lectures realitzades al receptor, que visualitza el valor mesurat, de manera que no hi ha contacte entre línia i operador.

Per la seva banda, la PI 23 és una pinça dissenyada per al mesurament del corrent màxim que circula per la línia. La pròpia pinça disposa d'un display, en el qual queda reflectit el valor màxim de corrent de mesura. Per realitzar la mesura, disposa d'un sistema de seguretat per evitar l'efecte de les puntes de corrent en el moment de situar o treure la pinça de la línia.