RS Iberia, S.A. - Pinces amperomètriques, vatimètriques i multímetriques

Isotech IPM240

Pinces amperimétricas de potència: d'1.000 A ac

Fotografia de Pinces amperimétricas de potència
La sèrie IPM 240 està dissenyada per efectuar mesures de corrent en cables o altres conductors en qualsevol punt del sistema elèctric, sense necessitat de desconnexió. Proporciona una opció de mesurament segur i rendible per als enginyers de manteniment i electricistes en entorns residencials, comercials o industrials, ja que els permet verificar les condicions del sistema abans d'instal·lar equips més especialitzats, que comporten costos addicionals.

La sèrie de pinces amperimétricas IP 240 d'Iso-Tech incorpora una gamma completa de capacitats de diagnòstic: indicador de rotació de fase, filtre de pas baix, mesurament potencia i de factor de potència, de la distorsió harmònica total i individual i del corrent d'irrupció. L'innovador sistema de navegació, fàcil d'usar, substitueix al tradicional de botó polsador amb un sol joystick, permetent a l'usuari seleccionar les funcions directament en la pantalla. Està equipat amb il·luminació automàtica per millorar la visibilitat de l'usuari en realitzar mesuraments en espais amb poca llum.

Les pinces amperimétricas IP 240 Iso-Tech compleixen amb els més exigents estàndards de seguretat, amb la classificació CAT IV 600 V, CAT III 1.000 V i mesurament de tensió de fins a 1.000 V ac/dc. Se subministren amb una bateria alcalina de 9 V preinstalada, cables de prova, sonda de temperatura, manual d'instruccions i una caixa de transport.