Fluke Ibérica, S.L. - Pinces amperomètriques, vatimètriques i multímetriques

Fluke

Pinces amperimétricas: amb unes mordasses més petites i estretes

Fotografia de Pinces amperimétricas
Fluke ha desenvolupat una família de pinces amperimétricas dissenyades per complir els requisits dels usuaris encarregats de provar i mantenir els sistemes elèctrics, els controls i els equips industrials i els equips de calefacció, ventilació i aire condicionat comercials i industrials.

Amb aquesta família de pinces amperimétricas, Fluke ofereix una àmplia varietat de funcions avançades destinades a satisfer els requisits més exigents quant a flexibilitat, seguretat i rendiment. Permeten als electricistes realitzar totes les mesures necessàries sense haver de recórrer a un altre instrument. Aquestes pinces, dissenyades per oferir un ús senzill, són les pinces amperimétricas més robustes del mercat.

S'ha millorat cadascuna de les pinces amperimétricas de la sèrie: compten amb unes mordasses més petites i estretes per a un ús més senzill en entorns amb armaris elèctrics complexos, pantalles grans amb retroiluminación, estàndards de veritable valor eficaç, rangs de resistència majors i sobremoldura per a un maneig més senzill i una major resistència en cas de caiguda.