Fluke Ibérica, S.L. - Pinces amperomètriques, vatimètriques i multímetriques

Fluke 902

Pinça amperimétrica: de valor eficaç

Fotografia de Pinça amperimétrica
La pinça amperimétrica de veritable valor eficaç Fluke 902 està indicada per al diagnòstic i la reparació de tot tipus de sistemes de calefacció, ventilació i aire condicionat.

Aquesta pinça combina la tecnologia de veritable valor eficaç per oferir mesures precises de la tensió i corrent CA conforme a la classificació de seguretat CAT III 600 V. Gràcies a aquestes característiques, els tècnics disposaran d'una eina de fàcil ús per a la localització i posterior reparació d'avaries. Es pot utilitzar per capturar temperatures de gasos de combustió, realitzar comprovacions del circuit de flama d'una caldera i mesurar el corrent dels condensadors d'arrencada i funcionament del motor. Incorpora funcions de retenció i registre de valors mínims/màxims, mesura la tensió i corrent de CA i CC, la resistència, capacitat, continuïtat i la temperatura de contacte amb la sonda de temperatura 80BK de Fluke per a multímetre digital.

De línies i mordasses estretes, aquest instrument facilita als usuaris el registre precís de lectures, fins i tot en els espais més reduïts. Inclou un parell de cables de prova Fluke TL75 i es lliura amb un estoig de transport flexible.