Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy (TESA) - Panys d'exterior

Series 2210BE, 2240BE y 2230PE

Panys de caixa estreta: amb palanca basculant

Fotografia de Panys de caixa estreta

L'entrada en vigor del nou CTE (Codi Tècnic de l'Edificació) i les necessitats sorgides al mercat a conseqüència del mateix han fet que TESA desenvolupi una nova generació de panys per a fusteria metàl·lica.

Els herrajes que s'instal·len en aquests perfils amb RPT (trencament de pont tèrmic), deuen estar d'acord amb les prestacions ofertes pel mateix, per això TESA, després de llançar al mercat les sèries 2210I i Premium, completa la seva gamma de panys de caixa estreta amb les sèries de panys de palanca basculant.

Amb les sèries 2210BE, 2240BE i 2230PE, TESA completa la seva gamma de panys metàl·lics d'ample de caixa de 15 mm, dissenyades per als perfils amb trencament de pont tèrmic. A més, incorporen un nou picaporte, que gràcies al sistema R3 permeten realitzar la reversibilidad en tan sol 3 segons.

Les 3 sèries destaquen per la seva facilitat d'instal·lació, la suavitat en el tancament i la reversibilidad en tan sol 3 segons, amb desbloquejo senzill i ràpid. S'ha realitzat un tríptic d'informació que a partir de gener serà lliurat per ampliar la informació del producte, destacant les particularitats tècniques de cadascun dels models i els seus principals característiques.