Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy (TESA) - Panys de seguretat

tesa Premium Metálica

Panys amb quatre punts de seguretat: la gamma aporta major seguretat i permet l'ajust en obra

Fotografia de Panys amb quatre punts de seguretat
Premium Metàl·lica és una gamma de panys de TESA, caracteritzada principalment pels seus quatre punts de seguretat, fent-la superior en el seu segment.

Es tracta d'un sistema de reexpedicions independents que triplica la protecció passiva en la porta. En cas d'atac a un dels punts de tancament, la resta es manté tancat obligant a trencar cadascun dels punts per forçar la porta. Cadascun de les reexpedicions inclou dues bulones d'acer temperat antiserrado, que protegeixen al pany d'atacs d'aquest tipus. En el pany central, una placa d'acer en la part superior de la palanca realitza la mateixa funció. Per evitar els forcejaments en els panys per part de lladres, els models Premium ofereixen la possibilitat d'incorporar el picaporte antitarjeta, que elimina per complet aquest risc. Igualment, per mantenir en condicions el cilindre, es pot incorporar l'escut I-240P, que ho protegeix en els seus laterals mentre que el front queda cobert per plaques d'acer temperat que ho fan invulnerable al trepat.

En el disseny de la Premium s'ha tingut com a referència contínua al professional instal·lador, que manipula i instal·la els panys, amb l'objectiu de minimitzar el mecanitzat dels perfils i oferir un pany que pugui ser instal·lada en qualsevol perfil de l'alumini.

La gamma compta amb nombrosos accessoris que permeten ajustar la instal·lació de forma senzilla, sense necessitat de retocar el pany, i es poden combinar amb la completa sèrie de cilindres i portes de TESA.