Siemens, S.A. - Smart Infrastructure - Autòmats programables (PLC)

CPU 319-3 PN/DP

PLC per a màquines i processos ràpids: amb tres interfícies de comunicació incorporades

Fotografia de PLC per a màquines i processos ràpids
La CPU 319-3 PN/DP pertanyent a la gamma de controladors Simatic S7-300 de la divisió de Productes i Sistemes Industrials de Siemens, funciona amb gran rapidesa i té tres interfícies de comunicació incorporades: Profibus DP/MPI, Profibus DP i Profinet.

La CPU es presta especialment per a la transferència de grans volums de dades i operacions de control i regulació que imposen temps de cicle extremadament curts. Els breus temps d'execució d'instruccions i unes capacitats funcionals suficientment grans, com per exemple memòria central d'1,4 Megaoctets, ofereixen curts temps de cicle i de resposta, encara que els programes de control siguin extensos i complexos. La interfície Profinet manté simultàniament fins a 32 connexions actives Industrial Ethernet amb altres equips, i Profinet IO permet connectar fins a 256 dispositius de camp. L'Asic Ertec 400 integrat de Profinet genera a més temps curts de resposta en Ethernet.

Les instruccions es processen sense demora gràcies a la potent arquitectura del processador i la decodificación optimitzada en la CPU, accelerant per igual les operacions a nivell binari i de paraula, l'aritmètica de coma fixa així com el processament del programa de l'usuari. Els processadors de comunicació integrats possibiliten un intens flux de dades per a les múltiples funcions comunicacionales, com la comunicació S7, TCP/IP, UDP, ISO on TCP a força de RFC 1006, Profinet IO, Profinet CBA i Profibus DP.