Siemens, S.A. - Smart Infrastructure - Ordinadors industrials (PCs industrials)

Siemens Box-PC y Rack-PC

PCs industrials: augment de potència

Fotografia de PCs industrials
La divisió de productes i sistemes Industrials de Siemens lliura ara els Simatic Box PC 620 i Box PC 840, així com el Rack PC 840 amb processador Pentium-III a 1,26 GHz, bus frontal a 133 MHz i caché de segon nivell de 512 KB, la qual cosa suposa duplicar la seva potència. Amb això, aquests PCs industrials de la gamma Box-PC i Rack-PC ofereixen unes prestacions molt més potents respecte als models anteriors.

La unitat DVD i CD-RW combinada permet emmagatzemar ara grans quantitats de dades del procés a peu de màquina.

L'increment de potència es va mesurar al programa Benchmarking SYSmark 2000, un programari que permet determinar exactament el rendiment d'un PC. A més de per els processadors amb freqüència de fins a 1,26 GHz, aquest és determinat essencialment per la interacció i la velocitat de transferència de dades entre el bus frontal, el caché de segon nivell i els discos durs ràpids que giren a 7.200 rpm, en lloc de 5.400 rpm, com fins ara.

Per connectar monitors CRT I LCD externs, el Box PC 620 ofereix ara una memòria gràfica de fins a 32 MB en tecnologia UMA (Unified Memory Architecture), que es pren de la RAM i pot configurar-se en la BIOS.

Els PCs industrials de Siemens destaquen per la seva gran compatibilitat electromagnètica, ampli rang de temperatura en funcionament i alta resistència a xocs i vibracions. Així, per exemple, segons model, el rang de temperatura abasta de 5 a 45 graus centígrads; la resistència a xocs aconsegueix fins a 5 grams (acceleració de la gravetat), i la resistència a vibracions fins a 1 g. Per això, els PCs de Siemens són idonis per a la seva aplicació a peu de màquina en ambient industrial per exemple per a funcions de mesurament, control, regulació, visualització i servei, o per a adquisició de dades de producció i processament de dades.

Els equips de la gamma Simatic-Box-PC són ideals per a llocs amb poc espai disponible, per exemple en armaris elèctrics pupitres o directament en la màquina. Els PCs de la gamma Simatic Rack PC són PCs industrials robusts i escalables en format de rack de 19 polzades.