Fluke Ibérica, S.L. - Oscil·loscopis

Fluke ScopeMeter serie 190

Oscil·loscopis de quatre canals: per a entorns industrials

Fotografia de Oscil·loscopis de quatre canals

Fluke Corporation disposa de la sèrie d'oscil·loscopis portàtils de mà ScopeMeter de la sèrie 190 II, els primers oscil·loscopis de quatre canals dissenyats per a entorns industrials difícils.

Aquests oscil·loscopis portàtils són els primers a tenir l'homologació de seguretat per a entorns CAT III 1000 V i CAT IV 600 V. Els quatre canals d'entrada estan completament aïllats entre ells per realitzar mesuraments diferencials flotants, un aspecte clau per resoldre problemes en dispositius electrònics trifàsics, com els variadors de velocitat. El xassís dels ScopeMeter de Fluke està aïllat de l'entorn, sense ranures ni ventiladors de refrigeració que exposin l'instrument. Té l'homologació IP-51, a prova de pols i esquitxada, per la qual cosa és suficientment resistent per utilitzar-ho de forma segura en fàbriques i en instal·lacions.

Els sistemes electrònics s'utilitzen cada vegada més en la generació d'energia solar i eòlica i per maximitzar l'eficiència o reduir el consum d'energia, especialment en aplicacions electromecàniques robustes. Amb els nous ScopeMeter de la sèrie 190 II de Fluke, els usuaris veuran més i podran arreglar més gràcies als quatre canals.

La seva ràpida velocitat de mostreig, de fins a 2,5 GS/s i 400 picosegundos de resolució, ajuda als usuaris a capturar el soroll elèctric i altres pertorbacions i així diagnosticar exactament el que ocorre. Amb models de 100 MHz i 200 MHz, aquests oscil·loscopis ofereixen l'ample de banda necessari per cobrir les necessitats actuals i també les futures. Gràcies als quatre canals, els usuaris poden inspeccionar senyals d'entrades, senyals de sortida, bucles de control o bloquejos de seguretat de forma simultània per resoldre problemes com:

Amplitud del senyal o variacions de forma, soroll o pertorbacions induïts a través de nodes de circuit crítics

Problemes de sincronització i temporització de les assenyalis

Atenuació, fluctuació o derives com a resultat de problemes d'impedància o impactes d'entorn

Els quatre canals són indispensables en la comprovació dels variadors de velocitat i els inversors electrònics de potència que s'utilitzen en les aplicacions de generació d'energia sostenible i de transport. Els usuaris poden:

Veure i mesurar harmònics, transitoris i càrregues en sistemes elèctrics trifàsics

Resoldre problemes en convertidors de corrent continu a alterna identificant fallades en els transistors bipolars de porta aïllada (IGBT) i els circuits de control

Veure i mesurar formes d'ona de modulació per ample de pols (PWM) i comprovar la presència de reflexions i transitoris

Aquestes noves eines són còmodes i fàcils de manejar. Amb les noves bateries d'alt rendiment amb tecnologia d'ió-liti, els ScopeMeter de la sèrie II es mantenen en funcionament fins a set hores. El carregador extern i la tapa del compartiment de la bateria amb fàcil accés permeten canviar les bateries amb comoditat i ampliar el temps d'ús. Dos ports USB, aïllats elèctricament dels circuits d'entrada de mesura, permeten que es capturin i comparteixin formes d'ona. Els usuaris poden emmagatzemar dades fàcilment en un dispositiu de memòria USB o connectar l'oscil·loscopi a un PC a través del port USB i transferir les formes d'ona o les imatges per analitzar les dades o arxivar-los.