Siemens, S.A. - Smart Infrastructure - Ordinadors industrials (PCs industrials)

Siemens Industrial Lite 40

Ordinador industrial: sempre actualitzat

Fotografia de Ordinador industrial
La divisió de Productes i Sistemes Industrials de Siemens presenta el Simatic Rack PC Industrial Lite (IL) 40, un PC industrial en rack de 19 polzades que ofereix als fabricants d'instal·lacions i quadres un alt rendiment i una entrada econòmica en la gamma Simatic Rack PC. Els Simatic PC estan sempre al dia: tant el programari com la funcionalitat són actualitzats periòdicament per Siemens. Aquest innovador tipus de PC és idoni, sobretot per a aplicacions d'alt rendiment, per exemple, en control i visualització de processos i sistemes de visió artificial. El Rack PC IL 40 ha estat desenvolupat per a aplicacions que no exigeixen màxima resistència a vibracions i xocs, per exemple, associat a sistemes de supervisió.

El Rack PC en caixa de metall, ofereix, a més dels ports estàndard d'un PC- paral·lel, USB, PS/2 i sèrie- un port Ethernet de 10/100 Megabits/s. A elecció, el PC pot equipar-se amb un processador Celeron o Pentium III. A més el Simatic PC disposa d'un controlador gràfic integrat d'alt rendiment amb memòria compartida variable i sis slots per a targetes de PC, d'ells un per a extensió gràfica AGP. Totes les targetes per a PC es protegeixen durant el transport mitjançant inmovilizadores especials.

Un xip de supervisió integrat monitoriza la temperatura, la velocitat del ventilador i, mitjançant el corresponent "Watchdog", l'execució del programa. Els LEDs senyalitzen l'estat operatiu. La robusta caixa en bastidor de 19 polzades ofereix alta compatibilitat electromagnètica i serveix per a aplicacions en l'àmbit residencial i terciari (marcat CE). Això permet aplicar el Simatic Rack PC IL 40 tant en la indústria com també en l'automatització d'edificis o en instal·lacions públiques. La refrigeració es realitza mitjançant ventilador frontal amb coixinets de boles i filtre de pols. La tapa frontal pot tancar-se amb clau per impedir l'accés a les unitats intercanviables, els elements de comandament i el filtre d'aire.