RS Iberia, S.A. - Motors elèctrics de corrent altern, motors asíncrons i motors CA

Teco Electric

Motors ac trifàsics: amb un rang de potència de sortida d'entre 0,12 kW i 7,5 kW

Fotografia de Motors ac trifàsics
RS presenta la sèrie de motors ac trifàsics IE2 de Teco Electric.

Totalment optimitzats en cost, rendiment i qualitat per a una àmplia varietat d'aplicacions industrials, els motors d'inducció de baixa tensió amb carcassa d'alumini de Teco estan disponibles amb 2, 4, 6 i 8 pols amb muntatge en brida estàndard. Aquests motors compten amb la certificació internacional IE2 d'alta eficiència i tenen un rang de potència de sortida d'entre 0,12 kW i 7,5 kW, que els fa ideals per a aplicacions de màquines petites i mitjanes tals com a bombes, ventiladors, compressors i mescladors.

Oferint una excel·lent alternativa enfront de la resta de motors ac trifàsics al mercat, la sèrie Teco compta amb muntatge flexible i fixacions preperforadas que permeten la utilització de bases de muntatge premecanizadas. També tenen dues fixacions a terra mòbils i altres fixacions adaptables que permeten als operaris ajustar els punts de fixació al muntatge. Totes les variants de la gamma se subministren amb termistores PTC de sèrie, sense cost addicional per al client.

La sèrie Teco de motors ac trifàsics de baix consum i baix cost ha estat dissenyada especialment per als fabricants de maquinària sensibles als preus. Les comandes es poden realitzar a través de RS Online per a lliurament en 24/48 hores.