Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy (TESA) - Manetes

CodeHandle

Manilla amb teclat digital integrat: per a un control d'accessos simple i eficaç

Fotografia de Manilla amb teclat digital integrat
CodeHandle és un joc de manilles de control d'accessos sense targetes ni claus simple i eficaç. Està indicat per a qualsevol tipus de porta interior, tant en entorns residencials com a institucionals, en els quals la comoditat i la facilitat d'ús són una prioritat. CodeHandle és la solució per a la majoria d'àrees restringides: oficines, magatzems, àrees privades, armaris, etc.

En integrar el teclat en la manilla, CodeHandle és una opció més atractiva que els aparatosos teclats murals. A més, és fàcil d'instal·lar ja que no es necessiten cables ni trepants especials.

En portes s'utilitza la manilla patentada de control d'accessos amb codi per a porta interior per a portes d'espessor 35-80 mm. En finestres, se subministra la manilla amb cargols de fixació i instruccions.

Posseeix un codi mestre i fins a nou codis diferents d'usuari que es poden variar sense límits. Disposa de la funció d'acte-tanqui o bloqueig automàtic després de l'obertura opcional.

Entre les seves característiques tècniques destaquen: dues piles de liti tipus CR2, 3V en la manilla exterior, senyals visuals i acústiques, models de mà dreta i esquerra, només per a ús interior i l'acabat és combinat en acer inoxidable i crom mat.