RS Iberia, S.A. - Semiconductors discrets (transistors, triacs, tiristors, díodes, LED, ...)

IR (International Rectifier) COOLiRFET

MOSFETs per a automoció: proporcionen resistència RDS(on) ultra baixa per a aplicacions d'alta potència

Fotografia de MOSFETs per a automoció
RS Amidata presenta la gamma de MOSFETs per a automoció COOLiRFET d'International Rectifier (ANAR).

Els dispositius ofereixen baixa resistència en conducció (RDS(on)) per a aplicacions de càrrega pesada, incloent la direcció assistida (EPS), els sistemes de frenat i altres càrregues elevades en vehicles equipats amb motor de combustió interna (HISSI) i micro híbrids.

La família formada per 22 MOSFETs de canal-N i 40 V amb homologació AEC-Q101 incorpora la tecnologia “trench” Gen12.7, que ofereix una RDS(on) ultra baixa en encapsulats D2Pak-7P, D2Pak, DPak, TO-262, IPAK i TO-220. El model AUIRFS8409-7P amb encapsulat D2Pak-7P compta amb una RDS(on) màxima de tan sol 0,75 mOhm a 10 Vgs, amb un corrent nominal de fins a 240 A. Els dispositius ofereixen un baix nivell de pèrdues de conducció i excel·lents prestacions en cas de devessall, oferint major eficiència, densitat de potència i fiabilitat. Amb aquestes característiques, moltes aplicacions que utilitzen aquests dispositius COOLiRFET treballen a temperatura menors que amb els MOSFETs més avançats.

ANAR cerca promoure la qualitat en l'automoció amb l'objectiu d'aconseguir zero defectes, realitzant proves dinàmiques i estàtiques com a part de el “Part Average Testing”, així com la inspecció visual automatitzada a nivell d'hòstia al 100% dels components. Els dispositius estan homologats amb AEC-Q101, que exigeix que no hi hagi una variació major del 20% de RDS(on) després d'1.000 cicles de temperatura en proves. A més, són respectuosos amb el medi ambient i compten amb una llista de materials lliures de plom, conforme a RoHS.