Instrumentos Testo, S.A. - Càmeres termogràfiques

Testo dUo Refrigeración

Kit de càmera termográfica i mesurador del valor O: solució completa per als professionals de refrigeració

Fotografia de Kit de càmera termográfica i mesurador del valor O
Testo presenta els packs dUo, una solució completa per als professionals de diferents sectors, que cobreixen un ampli ventall d'aplicacions, des del manteniment regular fins a l'optimització dels consums energètics.

El dUo Refrigeració consta de càmera termográfica testo 875-1 + analitzador de refrigeració testo 570-2.

El funcionament eficient es determina a partir del mesurament periòdic de les pressions, les temperatures, del reescalfament i del subenfriamiento. A partir d'aquests valors es poden detectar diferents anomalies com a falta de refrigerant, evaporadors obstruïts, vàlvules d'expansió desajustades o compressors danyats. L'analitzador de refrigeració Testo 570-2 és la solució, no només al mesurament puntual sinó també al registre perllongat.

D'altra banda, la càmera termográfica testo 875 permet millorar encara més, si cap, el manteniment i l'eficiència del sistema. La verificació de l'aïllament de la línia d'aspiració (RD 138/2011, IF-14, 2.2), la detecció de bescanviadors obstruïts o bruts, la detecció de sobrecalentamientos en el compressor i la verificació de fugides de fred en càmeres són un exemple d'això.