Instrumentos Testo, S.A. - Aparells mesuradors d'humitat per a fusta

Testo 616 y 635

Instrument de mesurament i sonda d'humitat en materials: el sensor especial permet el mesurament ràpid en fustes i materials

Fotografia de Instrument de mesurament i sonda d'humitat en materials
L'instrument de mesurament de la humitat en materials testo 616 i la sonda pel testo 635 són novetat pel que fa a la determinació del contingut d'aigua en percentatge en pes en fustes i materials per a la construcció.

El sensor especial permet el mesurament ràpid en fustes i materials gràcies al seu disseny adaptat per efectuar la pressió òptima sense danyar el material. Gràcies a la funció Hold/Máx/Mín i el visualitzador il·luminat, s'aconsegueix un fàcil maneig de l'instrument.

L'instrument té memoritzades les característiques de: solado de ciment, solado d'anhidrita, formigó, maó sòlid, maó aïllant, maó silicocalcáreo, formigó cel·lular i diversos tipus de fustes com a fusta tova (pícea, làrix, cirerer, pi, àlber, meranti), fusta dura (hi hagi, roure, arce, freixe, avet de Douglas, noguera, bedoll) i aglomerat. Aquestes característiques es van determinar en cooperació amb un important institut de materials de construcció.

El testo 616 determina la humitat en materials de construcció de solados i altres paviments. La detecció de danys en murs o en soterranis (p. ex. danys en els cables) s'efectua sense complicació alguna.

La utilització del testo 616 per a la detecció d'humitat permet extreure conclusions sobre l'estabilitat del material de construcció (formigons, maons, fustes).

La sonda d'humitat en materials es connecta al termohigròmetre professional testo 635 i realitza les mateixes funcions que el testo 616.