Instrumentos Testo, S.A. - Termòmetres especials

Testo 720

Instrument de mesurament: mesura rangs de temperatura amb elevada exactitud

Fotografia de Instrument de mesurament

El testo 720 és l'instrument de mesurament d'un sol canal per als mesuraments exigents en laboratoris i indústria. El sensor Pt 100 empleat cobreix un ampli rang de mesurament de temperatura des de –100 fins a +800 °C. Rangs de temperatura en els quals altres sensors es mostren imprecisos es mesuren amb el testo 720 amb una elevada exactitud. Aquesta exactitud es pot reafirmar mitjançant certificats ISO o DKD. Sondes ambient, per immersió/penetració, i de superfície es poden acoblar al termòmetre per cobrir una gran varietat de tasques de mesurament. La sonda d'immersió/penetració amb recobriment de vidre es va crear especialment per al seu ús en laboratoris. El tub de vidre protegeix la sonda contra elements agressius. Està protegit contra elements agressius gràcies al TopSafe indeformable. L'instrument aquesta a resguard de condicions dures tant en interiors com en exteriors en usar la resistent funda de protecció estanca i a prova de cops. L'ampli visualitzador il·luminat mostra el mesurament actual. A més, es poden mostrar en continu els valors màxims i mínims. Una alarma acústica s'activa quan s'excedeixen els valoris límit durant el mesurament.

La funció Acte-hold reconeix un valor final estable i ho fixa automàticament en el visualitzador. El període de temps durant el qual un valor de temperatura ha de romandre estable es pot ajustar.

La impressora portàtil Testo permet documentar els mesuraments. D'aquesta manera, es fan trazables les proves de temperatura. El paper tèrmic disponible permet la documentació escrita leíble dels mesuraments fins a 10 anys.