Murrelektronik Spain, S.L.U. - Interruptors de control de potència (ICP), seccionadors, disjuntors (magnetotèrmics) i fusibles

Murrelektronik Mico

Fusibles electrònics amb alarma i rearmables: protecció total per a fonts d'alimentació

Fotografia de Fusibles electrònics amb alarma i rearmables
El sistema intel·ligent de protecció de corrent MICO de Murrelektronik ha de-mostrat àmpliament la seva eficàcia en la seguretat del subministrament de corrent per a màquines i instal·lacions.

MICO vigila corrents, senyalitza límit de càrregues, reconeix sobrecàrregues i desconnecta selectivament els canals afectats per curtcircuits evitant així aturs en la font d'alimentació.

Els usuaris treuen profit de l'alta disponibilitat, perquè la recerca de fallades és més fàcil i els temps de muntatge i projecte es redueixen.

Murrelektronik ofereix el seu producte MICO amb més normatives. Els components estan homologats per GL (Germanischer Lloyd). Amb això pot emprar-se el sistema de distribució de corrent en armaris de construcció naval. Això obre nombroses noves possibilitats d'aplicació. A més de la certificació cCSAus per als mercats nord-americà i canadenc, que ja posseeix, MICO té també la certificació UL segons 508 i 2367 (Solid State Overcurrent Protector). Les normatives faciliten enormement el comerç mundial de màquines i instal·lacions, doncs el reconeixement per part dels controladors dels laboratoris signataris (Underwriter Laboratories: UL) gaudeix d'una reconeguda importància entre els inspectors d'instal·lacions.