Safer Instrumentación, S.L. - Sistemes i fonts d'alimentació de corrent continu (CC) i rectificadors

EuroSMC EMU-25

Fuentes d'intensitat: per a assajos d'interruptors automàtics, relés tèrmics, etc

Fotografia de Fuentes d'intensitat
Les fonts d'intensitat EMU-25 d'EuroSMC, representada per Safer Instrumentació, S.L., s'apliquen per a assajos d'interruptors automàtics o relés tèrmics de llarga durada.

S'usen també per al calibratge de shunts i instruments de mesura i assajos d'escalfament.

Tenen una regulació de 0 a 25 A ca i una potència nominal de 300 VA. Són interconectables en paral·lel, amb entrada per a referència externa de fase i/o freqüència. El control és per mitjà d'ordinador amb port seriï RS-485, disposa d'indicadors de sobrecàrrega i sobrecalentamiento. Amb un format Rack de 19" (482 mm), tenen una precisió de ±1% i una distorsió inferior al 1%.

La unitat funciona de forma completament electrònica, amb característiques com un control complet des d'un ordinador, amb possibilitat de control de fins a 20 unitats simultàniament, la generació digital de l'ona a partir d'oscil·lador de quars i una referència d'amplitud en cc.

A més, disposen d'un mòdul de potència compacte amb ventilació forçada i autoconmutación de la màxima potència, a subministrar, en funció de la càrrega i nivell requerits a cada moment; un acoblament per transformador de la càrrega a l'amplificador de potència i el control d'un element exterior a 220 V des de l'ordinador. Proporciona un sincronisme de l'ona de sortida en fase i/o freqüència amb senyals exteriors i disposa d'alarmes de sobrecàrrega en sortida tèrmica i font d'alimentació de potència.

La font de corrent EMU-25, fins a 25 A, pot ser utilitzada sola o en paral·lel amb altres unitats del mateix tipus. Així, el corrent màxim augmenta multiplicant-se pel nombre d'unitats utilitzat.

Tots els assajos es realitzen de forma automàtica, programada mitjançant PC amb port seriï RS-485.