Safer Instrumentación, S.L. - Sistemes i fonts d'alimentació de corrent continu (CC) i rectificadors

EuroSMC EMU-300

Fonts d'intensitat: amb una regulació de 0 a 300 A

Fotografia de Fonts d'intensitat
Les fonts d'intensitat EMU-300 de EuroSMC, representada per Safer Instrumentació, SL, s'apliquen per a assajos d'interruptors automàtics, relés tèrmics de llarga durada, calibratge de shunts i instruments de mesures i assajos d'escalfament.

Amb una regulació de 0 a 300 A ca, tenen una potència nominal de 300 VA. Són interconectables en paral lel i tenen entrada per referència externa de fase i / o freqüència. Compta amb un control per mitjà d'ordinador (port sèrie RS-485), que inclou indicadors de sobrecàrrega i de sobreescalfament.

El seu format és Rack de 19 "(482 mm) amb una precisió de ± 1% i amb una distorsió inferior a l'1%.

El funcionament de la unitat és completament electrònic amb característiques com un control complet des d'un ordinador amb el seu corresponent programa, i amb possibilitat de control de fins a 20 unitats simultàniament i la generació digital de l'ona a partir d'oscil lador de quars i conformador d'ona en 1.024 punts / cicle.

Tenen la referència d'amplitud en c.c. i la selecció amb DAC de 12 bits. Això, unit a una contínua realimentació, assegura una perfecta estabilitat i precisió de la sortida.

El mòdul de potència és compacte, amb ventilació forçada i autoconmutación de la màxima potència a subministrar. Es pot realitzar el control d'un element exterior a 220 V des d'un ordinador.

Disposa d'un sincronisme de l'ona de sortida en fase i / o freqüència amb senyals exteriors i d'alarmes de sobrecàrrega en sortida tèrmica i font d'alimentació de potència, juntament amb una presa de mesura del nivell en sortida a cc, per fàcil comprovació del correcte funcionament de la unitat.