Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U. - Altres equips complementaris per a motlles

Hasco

Expulsor de dues etapes: amb superfícies funcionals amb recobriment DLC

Fotografia de Expulsor de dues etapes
Amb una àmplia gamma d'expulsores de dues etapes, Hasco ofereix nombroses possibilitats individuals per a un control de moviment i un desmoldeo fiables durant el procés de modelo per injecció. Ara tots els expulsores estan disponibles amb superfícies funcionals amb recobriment DLC.

L'expulsor de dues etapes Z169, és la solució clàssica per a l'accionament d'una placa expulsora. Els precisos mecanismes automàtics de suport i obertura possibiliten un moviment independent entre dues plaques. Les exactes seqüències de moviment garanteixen una qualitat permanent del producte sense compromisos.

El Z1691, és una ampliació del clàssic Z169. Ofereix les mateixes seqüències de moviment amb un bloqueig millorat. Resulta avantatjós el senzill muntatge mitjançant la fixació per brida integrada. Els anells de centrat de disseny especial permeten un moviment axial particularment suau i contribueixen a una major vida útil. Disponible amb un diàmetre de plançó de 13 a 52 mm, pot utilitzar-se en motlles petits i grans.

El Z1692, ha estat desenvolupat per a processos de desmoldeo en els quals la primera i la segona carrera han de treballar completament separats. La carrera pot modificar-se de forma constructiva o estar preconfigurada de fàbrica segons les seves necessitats.

Z1695, és adequat per al moviment de plaques controlat durant el desmoldeo amb corredisses inclinades. El precís moviment de la primera etapa evita tensions en el producte. La posterior obertura de l'etapa posterior possibilita l'expulsió del producte en una posició predefinida amb exactitud.

Dissenyat per a aplicacions en les quals no pot usar-se un expulsor central, el Z1697, ofereix enormes forces en combinar 2 o 4 unitats. La seqüència de moviment es correspon amb la del Z169 i la del Z1691. Una altra particularitat més és la guia addicional del sistema d'expulsió.

El Z1698, ha estat concebut especialment per al muntatge descentrat en motlles amb doble sistema d'expulsió, pels quals no pot emprar-se un expulsor de dues etapes central per motius de construcció o pels quals han de moure grans masses per les quals l'expulsor estàndard de dues etapes Z1695 ja no és suficient.

Gràcies a les superfícies funcionals sense lubrificants s'aconsegueixen majors intervals de manteniment. És possible la seva aplicació en els camps de la tecnologia mèdica i alimentària, així com para components que després han de ser pintats.

L'alta duresa de capa i el baix coeficient de fregament dels expulsores de dues etapes amb recobriment milloren considerablement la vida útil dels motlles i contribueixen així notablement a un augment de la productivitat i una reducció de costos en el procés de producció.