Circutor, S.A. - Estacions de recàrrega de vehicles elèctrics

Circutor CHAdeMO

Estacions de càrrega ràpida: per a vehicles elèctrics

Fotografia de Estacions de càrrega ràpida
Les estacions de càrrega ultra ràpida de Circutor en dia. El seu disseny innovador i original ofereix una solució d'ús ràpid i fàcil conformi amb les normatives vigents de CHAdeMO per a la càrrega ràpida.

L'equip té una interfície d'usuari intuïtiva, protecció anti vandàlica i una estructura fàcil Les estacions de càrrega ultra ràpida de Circutor proporcionen la forma de càrrega de vehicles elèctrics més ràpida d'avui dia. El seu disseny innovador i original ofereix una solució d'ús ràpid i fàcil conformi amb les normatives vigents de CHAdeMO per a la càrrega ràpida.

L'equip té una interfície d'usuari intuïtiva, protecció anti vandàlica i una estructura fàcil d'instal·lar.

S'han integrat comunicacions (Ethernet, 3G etc...) en tots els models que permeten el control remot i monitoratge en temps real. Aquesta característica proporciona una manera fàcil d'integrar amb altres sistemes per treure més profit a l'equip. d'instal·lar.

S'han integrat comunicacions (Ethernet, 3G etc...) en tots els models que permeten el control remot i monitoratge en temps real. Aquesta característica proporciona una manera fàcil d'integrar amb altres sistemes per treure més profit a l'equip.