Siemens, S.A. - Smart Infrastructure - Terminals d'interfície home-màquina (HMI) i pantalles

Siemens Simatic C7

Equips complets per a control, maneig i visualització: més compactes i potents

Fotografia de Equips complets per a control, maneig i visualització
La divisió de productes i sistemes industrials de Siemens ha presentat els equips Simatic C7 dins de la seva família d'equips complets per a control, maneig i visualització. El Simatic C7-613 és un equip de baix cost equipat amb un visualitzador de textos de quatre línies i de grandària particularment compacta; i el Simatic C7-635 Tecles té display gràfic tipus Blue Mode de 5,7 polzades i una solució biprocesador que ofereix alt rendiment fins i tot amb tasques d'automatització extenses.

Els nous equips compactes Simatic C7-613 i C7-635 Tecles tenen 24 entrades digitals i cinc analògiques, d'elles una per a sensors PT 100; addicionalment 16 sortides digitals i dues analògiques així com funcions tecnològiques integrades de contaje, mesura i regulació. El C7-635 Tecles ofereix també la funció "posicionament en llaç obert". Aquests equips poden ampliar-se de forma flexible amb mòduls de la gamma S7-300, tant endollant-los directament a la seva paret posterior com instal·lant-los externament. L'emmagatzematge no volàtil de dades en Micro Memory Card (MMC) fa innecessària la pila tampó, amb el que els equips són lliures de manteniment. Per a la gestió d'arxius i receptes és possible escriure i llegir dades en la MMC. Els temps d'execució d'instruccions més ràpids que els models anteriors permeten menors temps de cicle en les màquines. Per documentar les dades de procés, el Simatic C7-635 Tecles ofereix un port d'impressora integrat. Per a finalitats de comunicació l'equip incorpora també un port Profibus DP.

Els equips complets Simatic C7 amb unitat de maneig i visualització integrada estalvien espai, temps i costos en la configuració, muntatge, cablejat i enginyeria en comparació de solucions modulars comparables i, a més, són un 20 % més barats.