Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U. - Altres equips complementaris per a motlles

Hasco Z457/... y Z/4651

Elements d'expulsió: casquillo expulsor i expulsor laminar amb recobriment DLC

Fotografia de Elements d'expulsió
Els elements d'expulsió formen part dels components que se sotmeten a major esforç en el motlle. Amb un programa integral d'elements d'expulsió, nombroses possibilitats de combinació d'expulsores i casquillos expulsores amb o sense recobriment, Hasco ofereix solucions individuals per un desmoldeo adequat de les peces en motlles d'injecció, de compressió o de fosa a pressió.

El variat programa estàndard d'elements d'expulsió endurits, nitrurados i nitrurados al plasma s'ha ampliat actualment amb l'expulsor laminar amb recobriment DLC i dos radis de contorn Z 4651/… i amb tubulars estàndard Z457/… Els avantatges del recobriment DLC poden aprofitar-se de forma òptima mitjançant la combinació dels tubulars amb els expulsores Z 400/… ja disponibles.

El recobriment DLC combina una alta duresa amb les millors propietats tribológicas quant a la minimització de fregament i desgast. Els expulsores i expulsores tubulars són especialment idonis per al seu ús en el sector sanitari i de l'alimentació ja que la producció es realitza sense lubricació, la qual cosa permet la seva idoneïtat per a sales blanques. L'alta duresa de capa i el baix coeficient de fregament dels casquillos expulsores recoberts en combinació amb els expulsores recoberts de DLC milloren considerablement la vida útil dels motlles i, per tant, contribueixen a augmentar la productivitat dels mateixos.

L'ocupació de mitjans pel desmoldeo amb recobriment DLC té un efecte positiu en l'aspecte visual de les peces i millora la funció del motlle, perfeccionant així la fabricació. Per a aplicacions individuals, a més del programa estàndard d'expulsores, Hasco ofereix també acabats especials adaptats al client.