Fluke Ibérica, S.L. - Comptadors de partícules en l'aire

Fluke 985

Comptador de partícules: per supervisar la qualitat d'aire en interiors

Fotografia de Comptador de partícules
Un comptador resistent i d'alta precisió que mesura les partícules en suspensió per solucionar problemes i supervisar la qualitat de l'aire en interiors (IAQ). El dispositiu és perfecte per als professionals de manteniment d'instal·lacions, sistemes de climatització i qualitat de l'aire a l'hora de supervisar sales netes, comprovar filtres de climatització, i realitzar investigacions i estudis de qualitat de l'aire interior en edificis.

Característiques del comptador de partícules:

Sis canals de grandàries de partícules, amb un rang de 0,3 µm – 10 µm per garantir la precisió en els mesuraments

Dissenyo lleuger, resistent i ergonòmic per a un ús senzill amb una sola rajo

Emmagatzematge de fins a 10.000 registres en el propi dispositiu, per accedir a l'històric de dades amb tota facilitat

Deu hores d'autonomia de la bateria en un ús normal, equivalent a una jornada de treball

El comptador de partícules té un gran pantalla QVGC a color de 3,5 pulg. amb retroiluminación i intuïtives icones, per facilitar la visualització i navegació al màxim. Compta amb ajustos configurables per a la pantalla, els mètodes de mostra i les alarmes de grandària de mostra. Les dades es poden consultar d'una manera tabular tradicional o com a gràfic de tendència, i es poden exportar a una memòria USB o a un PC mitjançant un cable USB o Ethernet.

Compleix amb els estàndards ISO 21501, JIS B9921 i CE.

El dispositiu inclou base de càrrega i connexió USB i comunicacions Ethernet, cable USB, cable ENET CAT5I, cable USB-A a MINI-B, font d'alimentació de 12 Vcc, filtre d'entrada de zero comptes, adaptador de filtre, tap protector d'entrada de mostra, estoig rígid, manual d'introducció i manual d'usuari en CD