Fluke Ibérica, S.L. - Calibradors de processos i dispositius de mesura

Fluke 726

Calibrador de processos multifunció: rendiment i precisió per a aplicacions de processos industrials

Fotografia de Calibrador de processos multifunció
Fluke Europe B.V., l'organització de vendes i servei a Europa de Fluke Corporation, ha desenvolupat el calibrador de processos multifunció 726, especialment dissenyat per oferir el rendiment i precisió per al calibratge de processos industrials.

Amb el Fluke 726 s'augmenta l'oferta quant a calibradors portàtils i pansa a formar part de la seva completa gamma d'instruments dedicada als calibratges de llaç, temperatura i pressió de la indústria de processos.

El Fluke 726 augmenta l'excepcional qualitat d'aquesta gamma, amb precisions de 0,01 %, a més de mesurar i generar paràmetres claus de processos incloent V, dt., RTD, termoparells, freqüència, resistència i pressió. Inclou la funció del càlcul d'error del transmissor i pot interpretar els resultats del calibratge sense la necessitat de càlculs externs. A més, el Fluke 726 pot emmagatzemar fins a vuit resultats de calibratge per a l'anàlisi posterior de les dades obtingudes en el treball de camp.

El calibrador de processos multifunció Fluke 726 està disponible en els distribuïdors autoritzats de Fluke en tota Europa.