Fluke Ibérica, S.L. - Calibradors de processos i dispositius de mesura

Fluke 707Ex

Calibrador de processos: amb gran robustesa i qualitat per al seu ús en entorns perillosos

Fluke presenta el calibrador de llaç Fluke 707Ex. Aquest calibrador és el primer de la línia d'instruments de mesura Fluke desenvolupats específicament per a entorns potencialment perillosos com a plantes petroquímiques, plataformes petrolieres o refineries i altres emplaçaments amb perill d'explosió. El Fluke 707excompleix l'última directiva europea Atex.

Amb aquest nou calibrador, Fluke combina l'últim en tecnologia en instruments portàtils amb l'última certificació Atex que assegura als usuaris una protecció màxima enfront de riscos d'explosió.

Solució integrada per al calibratge de processos.

El calibrador de llaç Fluke 707Ex ofereix una solució integrada i rendible per al calibratge, reparació i manteniment de corrents de llaç en ambients amb perill d'explosió. El 707exdisposa d'un nou disseny ergonòmic que permet la utilització senzilla amb una sola mà gràcies al comandament "Quick-clic". La seva petita grandària de tan sols 164 mm de longitud i el seu pes de 350 g, faciliten el seu ús i transport a qualsevol lloc. El 707exmolt fàcil d'usar gràcies a les seves característiques "Span Check", botó de passos i funcions de rampa automàtiques. El botó de passos del 25% permet comprovacions de linealidad ràpides i fàcils, mentre que la funció "Span Check" permet verificar el zero i el final d'escala. Les característiques de generació i simulació de corrent de llaç s'inclouen de sèrie, permetent la mesura de corrent al mateix temps que es proporciona alimentació de llaç des del mateix calibrador.

Les funcions seleccionables de rampa lenta, rampa ràpida i graons proporcionen a l'usuari els senyals de prova necessàries per realitzar proves funcionals del llaç 4-20 dt. i de posicionadores de vàlvules, permetent que un sol tècnic solucioni el problema de tot el llaç. El calibrador proporciona lectures simultànies en mesura de dt. i percentatges, i inclou també una resistència de llaç de 250 W per assegurar la compatibilitat maquinari amb comunicadors Hart.