Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy (TESA) - Barres per a portes

Quick y Lite

Barres antipánico per a vies de fuita: productes a la carta

Fotografia de Barres antipánico per a vies de fuita

Quick i Lite són dos dispositius antipánico basats en la modularidad i un disseny comú, sota una mateixa plataforma, tant per a les barres d'embranzida com de lliscament.

Tots dos dispositius antipánico ofereixen al client un producte versàtil i de fàcil instal·lació. Amb un preu molt competitiu, modular, una àmplia gamma d'opcions, un disseny compacte i diferents cerraderos, aquests dispositius antipàtic són els productes idonis per ser col·locats en qualsevol tipus de portes, especialment en aquelles de perfils d'alumini.

Està basat en un producte STD al que es poden afegir diferents opcions per donar amb la solució ajustada a les necessitats del client. Això converteix a Quick i Lite en un dispositiu antipánico ‘a la carta’ i permet al client pagar per allò que necessita sense extres que possiblement no necessiti.

TESA permet amb aquest concepte de modularidad una millor i més eficaç gestió del producte i dels magatzems.

Tant el model Lite com el Quick són part d'una mateixa plataforma. Això permet que es col·loquin indistintament una o una altra en una mateixa instal·lació, i la decisió de col·locar un model o un altre en funció, per exemple, que es tracti d'una zona noble o no. Així, s'eviten inconvenients a arquitectes i instal·ladors, ja que el sistema d'instal·lació és el mateix en tots dos models. Convé recordar també que els diferents accessoris que porten els dispositius antipánico són els mateixos, sense dependre del model seleccionat, facilitant una vegada més la labor de gestió en magatzems i per part d'instal·ladors.

Els models Lite i Quick disposen d'una definició de producte STD, però compten amb la possibilitat d'incorporar noves opcions com poden ser l'opció passo, dispositiu antitarjeta, cubrefallebas, picaporte d'acer, diferents cerraderos, reexpedicions laterals, etc.