Fluke Ibérica, S.L. - Analitzadors i comprobadors de xarxes informàtiques

Fluke OptiView

Analitzador portàtil IPv6: amb capacitats per identificar riscos de seguretat IPv6

Fotografia de Analitzador portàtil IPv6

Command Information ha testat la capacitat d'identificar i gestionar adreces IPv6 del nou analitzador OptiView.

L'analitzador de Fluke Networks utilitza tècniques avançades de detecció activa per identificar i documentar dispositius que usen IPv6. Això permet que els usuaris reconeguin ràpidament aquells dispositius que empren IPv6, identifiquin ports IPv6 oberts, descobreixin IPv6 a través de ‘IPv4 tunneling’ i diferenciïn ‘tunneling justificat’ d'una ‘fallada de seguretat’.

Aquestes noves capacitats de l'OptiView també són molt útils per a aquelles organitzacions que s'estan desplegant IPv6 a propòsit, ja que l'analitzador permet el control de routers IPv6 i adreces amb enllaç local que causen problemes de configuració entre dispositius de xarxa.

Per tant, les noves funcions són de gran ajuda a l'hora de descobrir dispositius i aplicacions que són incompatibles en un entorn de ‘dual-stack’, alguna cosa essencial per a aquelles empreses que estan començant la transició a IPv6.

Aquesta versió de l'OptiView Sèries III Integrated Network Analyzer també ofereix una opció per comprovar xarxes WLAN 802.11n en incloure cobertura per a totes les tecnologies de xarxa sense fil (802.11 a/b/g/n), convertint-se així en l'única eina necessària per localitzar i resoldre problemes.

La detecció de dispositius VoIP i sense fils també s'ha millorat en aquesta versió d'OptiView. L'analitzador ara permet descobrir telèfons IP i PBX IP dels principals fabricadors, incloent Cisco, Nortel, Avaya i Mitel. L'analitzador localitza servidors de trucada darrere del telèfon VoIP i mostra on estan connectats a la xarxa. Això dota als usuaris d'un millor punt d'arrencada a l'hora de solucionar problemes de connectivitat o qualitat de trucada.

A més, una anàlisi detallada de xarxes LAN sense fils ara està disponible des de la part cablejada de la xarxa, identificant controladors WLAN, punts d'accés lleugers i intel·ligents i clients sense fils. D'aquesta forma, s'accelera el control de dispositius sense fils i paràmetres de rendiment (SNR, SSID i RSSI) en analitzar la part cablejada d'una xarxa, un