Circutor, S.A. - Analitzadors i comprobadors de xarxes elèctriques

Circutor MP3/MP4

Analitzador de xarxes amb protecció diferencial regulable: mesura i protecció per a interruptors automàtics

Fotografia de Analitzador de xarxes amb protecció diferencial regulable

MP3/MP4 és un conjunt dissenyat per Circutor per a la mesura i protecció d'interruptors automàtics. Consisteix en un analitzador de xarxes amb protecció diferencial regulable. És ideal per a la seva instal·lació sota interruptors automàtics de baixa tensió i la seva estructura compacta redueix dràsticament els temps d'instal·lació i muntatge dels elements de mesura i protecció (disponible per 3 i 4 fils) atès que incorpora els transformadors de mesura i protecció.

De manera opcional, a l'equip pot connectar-se un display individual de visualització tipus D-MP

Com a principals característiques destaca que és un equip de mesura i transformadors de corrent en una sola envolupant, amb mesura directa fins a 400 A, secció dels conductors de potència sense adaptador, de 120 a 185 mm², secció dels conductors de potència amb adaptador de 35 a 95 mm² i comunicació RS-485 Modbus/RTU. Compta amb dos sortides impulsos d'energia, dues entrades digitals i dues sortides digitals per relé.

L'equip disposa de dos slots d'expansió que afegeixen altres prestacions a les estandar: 2 sortides de relé addicionals i 1 sortida analògica (0…20 dt./4…20 dt.).