Instrumentos Testo, S.A. - Altres equips d'assaig

Testo 570

Analitzador de refrigeració: a través de tres connexions: la pressió, la temperatura, el buit o el consum d'intensitat

Fotografia de Analitzador de refrigeració
No solament la instal·lació d'un sistema de refrigeració representa una tasca laboriosa; també el seu manteniment o la reparació poden suposar un treball llarg i complex.

L'analitzador de refrigeració testo 570 que Instruments Testo, S. a. introdueix al mercat permetrà als operaris, tècnics i mantenedores de refrigeració uns mesuraments molt més senzills i ràpides per facilitar aquestes tasques.

El testo 570 mesura i analitza a través de tres connexions: la pressió, la temperatura, el buit o el consum d'intensitat de forma molt fàcil. Per a això, s'ha dotat amb múltiples avantatges com disposar de 40 refrigerants en memòria (actualitzables per l'usuari); poder connectar dos sondes de temperatura per calcular el reescalfament i el subenfriamiento simultàniament; aprofitar la memòria interna per emmagatzemar les dades dels mesuraments i poder-los imprimir amb posterioritat, sense necessitat de transcriure'ls manualment; o el registre de valors en continu fins a un màxim de 72 hores, en diferents sistemes, per identificar errors ràpidament.

Seguretat absoluta en qualsevol tasca de mesurament

La possibilitat de connectar vàries sondes al mateix temps, així com ampolles de refrigerants o bombes de buit, suposen la fi de l'inconvenient d'haver de manejar un instrument per a cada tasca. El testo 570 disposa també de la possibilitat d'efectuar un test d'estanqueïtat amb compensació de temperatura.

Amb la finalitat de facilitar els mesuraments exigits en el RITE, amb l'analitzador de refrigeració (gràcies a la nova funció de “Valor Caract. Eficiència”), introduint les variables necessàries, podrà calcular i imprimir el COP/EER de les enfriadoras d'aigua (segons RITE).

Amb l'analitzador de refrigeració testo 570 els mesuraments són més precises, s'eviten possibles errors i s'estalvia temps i diners.