Instrumentos Testo, S.A. - Analitzadors de gasos i combustió

Testo 340

Analitzador de productes de la combustió: per a la presa de mesuraments puntuals en cremadors o motors industrials

Fotografia de Analitzador de productes de la combustió
L'increment del cost dels carburants fan necessària el monitoratge eficaç dels sistemes de combustió mitjançant el mesurament de les seves emissions. Instruments Testo disposa d'un analitzador equipat amb 4 sensors de gasos amb el qual efectuar aquests mesuraments de forma ràpida, senzilla i preparada per al futur. L'analitzador portàtil dels productes de la combustió testo 340 ofereix la millor manejabilitat per a la presa de mesuraments puntuals en cremadors o motors industrials.

La característica principal de l'analitzador és que està equipat de sèrie amb un sensor d'O2 i disposa de tres sòcols més per a la instal·lació de 3 sensors de gasos, a triar entre sis disponibles: CO, CObajo, NO, NObajo, NO2 o SOTA2. Aquests sensors són fàcilment reemplazables per l'usuari, per la qual cosa l'analitzador sempre es pot adaptar a cada necessitat de mesurament i així minimitzar els períodes de manteniment.

Una altra característica destacada és l'ampliació del rang de mesurament dels sensors, per la qual cosa l'analitzador pot mesurar fins i tot a elevades concentracions de gas. La seva coberta protectora de goma ho protegeix contra impactes durant el seu ús diari.

L'analitzador dels productes de la combustió Testo resulta especialment adequat per a l'engegada, manteniment i reparació en: calderes industrials, motors fixos industrials, turbines de gas, i sistemes de processos tèrmics.