Circutor, S.A. - Programari per al sector de les energies renovables

Circutor CRP

Programari de càlcul de bateries de condensadors: ajuda a prescriure exactament quina bateria instal·lar

Fotografia de Programari de càlcul de bateries de condensadors
Circutor presenta el programari de càlcul de bateries: CRP (Circutor Reactivi Project). És un senzill i intuïtiu programari a través del com es calcula automàticament la bateria de condensadors necessària per a la seva instal·lació.

El programari CRP està dissenyat per ajudar a qualsevol client a calcular i seleccionar una bateria de condensadors per a la seva instal·lació:

- Elimina la necessitat de tenir grans coneixements per al càlcul d'una bateria de condensadors.

- Elimina els errors de càlcul, ja que tots aquests són automàtics.

- Optimitza el temps de l'usuari. En quatre senzills passos l'usuari tindrà llests els resultats de càlcul.

- Calcula l'amortització del projecte. A més de saber què bateria ha d'instal·lar el programari li mostra els terminis d'amortització.

- Guarda els resultats per a posteriors modificacions, estudis o revisions.

Seguint uns senzills passos, el CRP ajuda a prescriure exactament quina bateria instal·lar, sense la necessitat de realitzar càlcul algun. Disposa d'una interface totalment amigable i intuïtiva, amb tres modalitats de càlcul:

- Per consum (dades a extreure de la factura elèctrica)

- Per excessos (dades a extreure de la factura elèctrica)

- Per potència (a través de mesurament de potència i cosø)

Una vegada introduïts les dades, el CRP mostra el model exacte de la bateria més idònia per a la instal·lació. Usuaris avançats poden modificar paràmetres de configuració de la bateria com la selecció del regulador, maniobra, interruptor, etc. podent enviar la seva petició i comentaris via e-mail a Circutor per obtenir la cotització i terminis de lliurament. També disposa de links per a la descàrrega d'informació tècnica sobre el producte. Una vegada obtingut el model, es mostra el codi exacte del producte requerit juntament amb taules tècniques, instruccions bàsiques d'instal·lació i gràfiques de tornada i rendibilitat de la inversió (inversió versus beneficis). Aquests resultats es poden guardar i imprimir en diferents formats, així com el projecte complet per a revisions posteriors.