RS Iberia, S.A. - Sistemes i fonts d'alimentació ininterrompuda (SAI)

International Rectifier Gama Mosfet de potencia StrongIRFET

Dispositius per a la gestió d'energia: per a aplicacions industrials

Fotografia de Dispositius per a la gestió d'energia
RS Components (RS) i Allied Electronics (Allied), marques comercials d'Electrocomponents plc (LSE:ECM), el major distribuïdor de productes i serveis d'electrònica i manteniment a nivell mundial, ofereix la gamma Mosfet de potència StrongIRFET d'International Rectifier, un líder mundial en tecnologia per a la gestió d'energia.

La gamma StrongIRFET es caracteritza per la seva baixa resistència en conducció (RDS (on)) per a una àmplia varietat d'aplicacions industrials, com a bateries, inversors, sistemes d'alimentació ininterrompuda (SAI), inversors solars, montacargas, eines elèctriques, ciclomotors i aplicacions d'intercanvi en funcionament (hot swap).

A més de la seva reduïda RDS (on), els elevats nivells de corrent d'aquests dispositius ajuden a millorar la fiabilitat del sistema i permeten estalviar components en substituir dispositius de menor rendiment.

La gamma StrongIRFET està composta per una àmplia selecció de dispositius amb diferents encapsulats, proporcionant als enginyers una gran flexibilitat a l'hora de triar el dispositiu que millor s'adapti a la seva aplicació. Tots els components disposen de portes millorades, solidesa dv/dt front devessalls, capacitat totalment caracteritzada i SOA (Safety Operating Area) per a devessalls i capacitat millorada dv/dt i dl/dt del díode.

Aquests components són adequats per a entorn industrial, amb nivell 1 (MSL1) de sensibilitat d'humitat i compleixen amb RoHS, ja que no contenen ni plom, ni bromur, ni halògens.