Siemens, S.A. - Smart Infrastructure - Dispositius per l'encesa de motors

Siemens 3RW3003

Arrancador suau: trifàsic

Fotografia de Arrancador suau
El 3RW30 03 de la divisió de Productes i Sistemes Industrials de Siemens (PS) és un arrancador suau trifàsic, controlat de forma bifásica que té un ample de només 22,5 mil·límetres, la qual cosa li fa el més petit del mercat. Funciona amb tot el rang de tensions d'ocupació, fins a 440 V c.a., i de comandament, 24 a 230 V c. c. i c.a. A causa de la seva petita grandària és ideal per a aplicacions amb motors trifàsics petits, per exemple en cintes transportadoras.

A diferència dels arrancadores estavella-triangle, el 3RW30 03 només precisa tres conductors cap al motor, i, a causa de la seva grandària compacta, estalvia espai addicional en l'armari elèctric. A més suposa un alleujament per a la xarxa d'alimentació a causa de la reduïda corrent de connexió. D'altra banda, un parell d'arrencada baixa redueix la càrrega mecànica de l'accionament. L'alta compatibilitat electromagnètica estalvia costos, ja que no es requereix cap filtre antiparásitario addicional.

La tensió d'arrencada així com els temps d'arrencada i parada s'ajusten mitjançant tres potenciòmetres. Dos LEDs senyalitzen l'estat de funcionament. L'arrancador suau 3RW30 03 està disponible en dues versions que es diferencia en el tipus de born de connexió, de ressort o de cargol.