Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ecolum y Aserluz organizan unas jornadas sobre la gestión de los residuos de rótulos luminosos

Ecolum i Aserluz organitzen unes jornades sobre la gestió dels residus de rètols lluminosos

27/08/2012

27 d'agost de 2012

La Fundació Ecolum, en col·laboració amb Aserluz, potencia el seu pla de comunicació a nivell nacional per informar sobre la correcta gestió dels residus de rètols lluminosos després de l'aclariment realitzat per part de les administracions competents per a la seva inclusió en l'àmbit d'aplicació del Reial decret 208/2005 sobre aparells elèctrics i electrònics i la gestió dels seus residus.

Durant el mes de juliol, Patricia Herrero, responsable tècnic d'Ecolum, i Luis Adolfo Martínez, gerent d'Aserluz, van visitar diverses ciutats espanyoles, Gijón, Bilbao i Alacant, amb l'objectiu d'informar sobre les novetats que s'han produït en relació amb la gestió dels residus de rètols lluminosos en els últims mesos, a més de comentar els resultats obtinguts després del primer any de funcionament del sistema dissenyat per la Fundació per garantir que les entitats adherides compleixin amb les seves obligacions conforme a la normativa.

Les empreses que van acudir a aquestes jornades van tenir la possibilitat d'aclarir directament els seus dubtes en relació amb la normativa o la forma d'aplicar l'extracoste de gestió, també denominat Ecoraee, als seus productes; de conèixer les opcions de recollida de residus totalment gratuïtes que ofereix la Fundació o com actuar després de la recepció d'una prevenció per part del Ministeri d'Indústria com a entitat responsable del Registre Nacional de Productors d'Aparells Elèctrics i Electrònics (REI-RAEE).

En definitiva, es tracta d'un pla de comunicació directe, orientat a les empreses del sector, amb trobades dinàmiques que permeten als assistents comentar, aclarir i discutir qüestions de rellevància per garantir la gestió dels seus residus i, a Ecolum, conèixer millor al sector per oferir un servei adaptat a les seves necessitats i que garanteixi el compliment de la legislació.

El proper 5 d'octubre tindrà lloc una nova jornada a la ciutat de Santiago de Compostel·la. Si està interessat a assistir, pot contactar amb la Fundació Ecolum en el correu electrònic info@ecolum.es, o ben cridant al 91 781 91 34.

Empreses o entitats relacionades

Fundación para el Reciclaje de Aparatos de Iluminación (ECOLUM)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Electrónica

    03/09/2024

  • Newsletter Electrónica

    30/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis