Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Santiago Gómez Ramos, elegido presidente de la sección Eólica de APPA

Santiago Gómez Ramos, triat president de la secció Eòlica d'APPA

18/07/2012

18 de juliol de 2012

Santiago Gómez Ramos ha estat triat president de la Secció Eòlica de la Associació de Productors d'Energies Renovables-APPA. El nou president, que va ser triat per unanimitat per l'Assemblea General de la Secció per a un període de quatre anys, substitueix a José Miguel Villarig, que recentment ha estat triat president d'APPA.

Madrileny, Santiago Gómez és enginyer superior de Mines per l'ETSM de Madrid, especialitat d'Energia i Combustibles, i PDG pel IESE. Gómez Ramos és en l'actualitat director de Gestió de l'Energia en Acciona Energia, empresa a la qual es va incorporar en 1994 procedent de l'IDAE. El nou president de la secció Eòlica d'APPA és també director d'Acciona Green Energy Developments, comercializadora d'electricitat d'origen renovable del Grup Acciona. Des de 2007 fins a 2011 va ser vicepresident de l'Associació Empresarial Eòlica-AEE.

Santiago Gómez Ramos, nou president de la secció Eòlica d'APPA
Santiago Gómez Ramos, nou president de la secció Eòlica d'APPA.
Santiago Gómez accedeix a la presidència de la Secció Eòlica d'APPA en un moment d'incertesa per al sector eòlic espanyol. D'una banda, el Reial decret–Llei 1/2012 ha introduït una moratòria de fet per a totes les energies renovables i, per un altre, no existeix cap normativa de retribució per a l'eòlica per al proper exercici. “És absolutament necessari que el sector eòlic espanyol tingui un marc predictible i estable, que, dins d'un marc de seguretat jurídica, li permeti mantenir una activitat industrial que li ha situat entre les dues o tres primeres tecnologies per quota de generació elèctrica a Espanya”, ha manifestat Gómez Ramos.

Per al nou president de la Secció Eòlica d'APPA, que ha estat vinculat a l'energia eòlica els últims catorze anys, “el sector eòlic ha de mantenir la seva posició de lideratge i tenir una representació concorde a la seva maduresa i nivell de penetració en el sistema, sense oblidar a la resta de renovables, aportant la seva experiència i un model de creixement ordenat i de desenvolupament que ha estat tot un èxit”.

D'altra banda, davant les possibles mesures a adoptar pel Govern per atallar el dèficit tarifari, Santiago Gómez Ramos ha expressat “una gran preocupació pel tractament que se li pretén donar a les energies renovables en general i a l'eòlica en particular, quant a l'establiment de qualsevol tipus de taxa o gravamen sobre un sector altament regulat i que en molts casos portarà a la impossibilitat de retornar el deute contret amb les entitats financeres”.

Empreses o entitats relacionades

Asociación de Productores de Energías Renovables

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Electrónica

    03/09/2024

  • Newsletter Electrónica

    30/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis