Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Acuerdo con los Sistemas Integrados de Gestión de RAEE para compensar a los entes locales

Acord amb els Sistemes Integrats de Gestió de RAEE per compensar als ens locals

16/07/2012

16 de juliol de 2012

El Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Lluís Recoder, va signar el passat 11 de juliol el nou Conveni Marco de col·laboració entre l'Agència de Residus de Catalunya i les entitats gestores dels Sistemes Integrats de Gestió (SIG) de residus d'aparells elèctrics i Electrònics (RAEE): Fundació Ecotic, Associació Ambilamp, Fundació Ecolum, Fundació Ecoasimelec, Fundació Ecofimática, Fundació Tragamovil, Fundació Ressò-Raee’s, i l'European Recycling Platform, per al període 2012-2017.

L'objecte del nou conveni, continuació de l'anterior, és regular la col·laboració entre aquests SIG i els Ens Locals per al desenvolupament de les activitats de gestió de RAEE que es recullen a través dels sistemes de recollida municipals. Aquest conveni facilita, als Ens Locals que s'adhereixin, la percepció dels costos addicionals que els comporta la recollida selectiva d'aquest tipus de residus i que correspon sufragar als productors. El document reajusta els imports fixos per tona de residus gestionats, sobre la base dels quals es calcula la compensació als Ens Locals pels costos addicionals suportats en concepte de recollida i magatzematge, i redefineix el mètode de càlcul per al finançament de campanyes de comunicació ciutadana i sensibilització social.

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Lluís Recoder...
El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Lluís Recoder, al costat dels representants dels diferents Sistemes Integrats de Gestió presents en la signatura del conveni.

Empreses o entitats relacionades

Asociación AMBILAMP
Fundación para el Reciclaje de Aparatos de Iluminación (ECOLUM)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades