Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hoy comienza Genera 2005, el Salón Internacional de Energía y Medio Ambiente

Avui comença Genera 2005, el Saló Internacional d'Energia i Medi Ambient

23/02/2005

23 febrer 2005

Des d'avui i fins el proper 25 de febrer la Fira de Madrid acull la celebració de Generalitat 2005, Fira Internacional d'Energia i Medi Ambient, que en aquesta edició reunirà l'oferta de 346 empreses del sector integral de les energies.
El contingut d'Generalitat proporcionarà al professional una àmplia panoràmica de les propostes i solucions que aporten les diferents fonts energètiques,-cogeneració, el Gas, el petroli, el carbó, les energies Hidràulica i Eòlica, la Biomassa, Residus, etc., - Així com una completa referència del sector d'energia solar, amb la presència de companyies líders en aquest àmbit.
Així mateix, la fira accentua la seva dimensió internacional amb la presència d'empreses procedents de 21 països: Alemanya, Austràlia, Àustria, Bèlgica, Canadà, Corea, Dinamarca, Espanya, Estats Units, Finlàndia, França, Grècia, Holanda, Índia, Israel, Itàlia , Japó, Països Baixos, Regne Unit, Suïssa i Sud-àfrica, que representen el 21 per cent de la participació total.
Paral·lelament a la presentació comercial Generalitat 2005 serà marc de celebració d'un ampli programa de jornades tècniques i activitats que, en aquesta ocasió, centrarà gran part dels seus continguts en l'eficiència energètica i la qüestió mediambiental. En aquest sentit es desenvoluparan el Fòrum Internacional Energia i Ciutat Sostenible, organitzat per Enerclub (Club Espanyol de l'Energia) i el Idae; la I Trobada Hispano-Danès d'Energia i Estalvi Energètic, organitzat per l'Ambaixada de Dinamarca, la II Conferència Ategrus sobre Bioenergia, organitzada per Ategrus (Associació Tècnica per a la Gestió de Residus i Medi Ambient), la conferència 'Calor Solar per a Processos Industrials', organitzada per Ciemat, i diferents conferències sobre l'experiència alemanya en qüestió energètica que organitza el Ministeri Federal alemany de Economia i Treball.

Empreses o entitats relacionades

Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas
Instituto para La Diversificación y Ahorro de La Energía

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Electrónica

    30/07/2024

  • Newsletter Electrónica

    23/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis