Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Seminario técnico 2012 de Bollhoff en Barcelona

Seminari tècnic 2012 de Bollhoff a Barcelona

21/06/2012

21 de juny de 2012

El passat 12 de juny, a Barcelona, Bollhoff, empresa especialitzada en el disseny, fabricació i comercialització d'equips i elements de fixació, va oferir un seminari tècnic especialitzat per a empreses clients de la zona de Catalunya amb l'objectiu d'aprofundir en l'amplitud de la seva gamma i de donar a conèixer els seus últims desenvolupaments. En aquesta ocasió, Bollhoff va reunir a un important grup de professionals de diferents sectors de la indústria d'especial interès amb l'objecte fonamental d'informar-los i aprofundir els seus coneixements de producte i gamma i transmetre'ls la gran capacitat i potencial que Bollhoff té per respondre a totes les necessitats específiques d'unió.

Després d'una breu presentació de l'empresa i la gamma es van succeir diferents ponències en les quals es va aprofundir en els aspectes més tècnics dels principals productes tals com les rosques remachables Rivkle, els reblons de plançó Rivquick, la gamma d'inserits roscats per a plàstics Amtec i els filets inserits Helicoil. Aquest concretament va generar moltes consultes per la seva facilitat de col·locació, la seva utilització per a la reparació de rosques passades i el pràctic que resulta que se serveixin en cofres.

Imagen

Les novetats i avanços en els quals Bollhoff està treballant actualment van tenir un esment especial, alhora que van despertar un gran interès donada la capacitat de Bollhoff de satisfer les necessitats de les aplicacions dels clients de forma específica. Entre els últims desenvolupaments van destacar els inserits roscats Imtec per a inserció en el modelo, la gamma de volanderes de seguretat, rosques i cargols de seguretat Ripp Lock, la nova remachadora P3007 per a la col·locació per esforç de rosques remachables Rivkle i el compensador de toleràncies en X-I-Z Flexitol. Cadascun dels continguts tècnics teòrics desenvolupats va ser acompanyat de demostracions, assajos i proves en les quals els assistents van tenir l'ocasió de prendre mostres i experimentar els resultats de la fixació amb diferents elements i equips.

Aquesta trobada informativa teòric-pràctic es va plantejar amb l'objectiu de reforçar, aprofundir i actualitzar el coneixement que els clients de Bollhoff de la zona de Catalunya tenen de la seva gamma de productes. A més pels comentaris dels clients, no només es va complir amb això sinó que també, gràcies a l'avanç de les seves novetats i noves aplicacions i a l'intercanvi d'experiències realitzat, els ha servit per millorar els seus actuals productes i innovar en el desenvolupament de nous projectes.

Empreses o entitats relacionades

Böllhoff, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Electrónica

    03/09/2024

  • Newsletter Electrónica

    30/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis