Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los productores de renovables recurren ante el Supremo

Els productors de renovables recorren davant el Suprem

04/06/2004

4 juny 2004

L'Associació de Productors d'Energies Renovables (APPA) ha interposat recurs contenciós-administratiu davant el Tribunal Suprem contra aquells punts del Reial Decret 436/2004-que estableix la metodologia per a l'actualització i sistematització del règim jurídic i econòmic de l'activitat de producció d'energia elèctrica en règim especial (renovables i cogeneració) - que al seu parer vulneren la Llei del sector elèctric.
Amb aquesta iniciativa, APPA pretén que es rectifiquin alguns punts del nou decret per al seu perfeccionament, però sense que això hagi d'afectar els "aspectes positius" de la nova metodologia de tarifes (els incentius perquè es vagi al mercat, el establiment de preus fixos amb horitzons prou llargs, el tractament positiu a l'energia solar fotovoltaica o la referència a la TMR en la fixació de la prima).
El recurs té per objecte recuperar mecanismes i drets dels promotors per adjuntar-los als que ja incorpora el nou decret, eliminant els "greus inconvenients" que, al seu parer, ha introduït la nova norma i que entenen que atempten amb la Llei Elèctrica, com la retroactivitat dels terminis d'aplicació referits a les dates de posada en marxa, els desviaments aplicables als preus fixos i l'eliminació de la forma de retribució de mercat més prima.

Més informació: www.appa.es

Empreses o entitats relacionades

Asociación de Productores de Energías Renovables
Asociación Provincial de Plásticos de Alicante

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Electrónica

    30/07/2024

  • Newsletter Electrónica

    23/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis